VOGELS BOUWMANAGEMENT

Ontzorging, kwaliteit en passie. Binnen budget een kwalitatief hoogstaande nieuwbouw of verbouwing realiseren is onze passie. Vogels Bouwmanagement is de totaalpartner op het gebied van advisering en bouwbegeleiding van uw bouwproject. U ontzorgen staat hierbij voorop.

ALLROUND BOUWKUNDIG

‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.’ Dé spreuk van Dennis Vogels, eigenaar en directeur van Vogels Bouwmanagement, het allround bouwkundig adviesbureau. Ontzorging van de opdrachtgever staat voorop. Onze passie is om samen met onze opdrachtgevers binnen budget een kwalitatief hoogstaande nieuwbouw of verbouwing te realiseren met een grote persoonlijke inbreng van onze klant.

DE HISTORIE

Zware bakstenen sjouwen naar de metselaars en het puin in de kruiwagen laden en opruimen. Zo werd op 11-jarige leeftijd bij Dennis Vogels op zaterdag het fundament gelegd voor zijn carrière in de bouwwereld. Ik mocht vervolgens zelf timmeren en metselen, ging naar de MTS, werkte als calculator en later als projectleider bij een aannemer en in de avonduren studeerde ik om mijn aannemerspapieren te halen. Toen mijn oud-collega, en voormalig compagnon, de vraag voorlegde om in te stappen in zijn bouwmanagementbedrijf hoefde ik niet lang na te denken. Ik groeide door tot volwaardig partner en in 2012 kon ik het bedrijf overnemen. Vogels Bouwmanagement was een feit

Mijn werk is min of meer mijn hobby en wanneer ik op een strandbed in de zon lig, borrelen grootse plannen op. Daardoor blijft ons bedrijf groeien en zijn we sinds 2015 gevestigd in een nieuw pand in Tilburg waarbij ik ook het Huis van de Bouw heb opgericht. De vraag die ik steeds opnieuw stel is: ‘Wat wil de klant, wat zijn zijn wensen?’ Door de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt kunnen we hier steeds eerder en beter op inspelen.

HET TEAM EN SAMENWERKINGSPARTNERS

Wij zijn een jong, flexibel team en ieder heeft zijn eigen specialisme. Samen met onze unieke samenwerkingspartners van onder andere het Huis van de Bouw zijn wij de totaalpartner op het gebied van advisering en bouwbegeleiding van bouwprojecten voor particulieren en bedrijven. Alle disciplines die nodig zijn voor het bouwproject zetten wij in. Denk hierbij aan het verzorgen van ontwerpen voor zowel de buitenkant als het interieur, bouwkundig tekenwerk, constructieberekeningen, budgetteren van bouwkosten, het aanvragen van vergunningen, het calculeren van alle soorten bouwwerken, het verzorgen en inkopen van uit te besteden bouwwerken inclusief de totale begeleiding daarvan.

SNELLE COMMUNICATIE

Wanneer een project is aangenomen zorgen wij voor een vast aanspreekpunt: de projectleider. Deze stelt de planning vast en zorgt ervoor dat de architect, bouwkundig tekenaar, calculator, constructeur en aannemer op het juiste moment worden ingezet.

De verschillende bouwfasen lopen naadloos in elkaar over, de bouwtijden zijn kort en de communicatie is snel en transparant.
Op deze manier levert Vogels Bouwmanagement het maatwerk voor uw bouwproject en heeft u rust in uw hoofd.

Vogels Bouwmanagement
Heraclesstraat 8
5048 CG Tilburg

E-mail: info@vogels.nu
Telefoon: 013 870 0076

ga naar vogels

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl