KRUIJSSEN

Binnen budget blijven bij een (ver)bouw. Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding zorgt voor de juiste budgettering, kostenraming of werkbegroting voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Geen onverwachte kosten, alles inzichtelijk.

KRUIJSSEN CALCULATIE EN PROJECTBEGELEIDING

Een (ver)bouw brengt verschillende kosten met zich mee. Zowel particulieren als bedrijven hebben te maken met budgetten en deze mogen het liefst niet overschreden worden. Verrassingen zijn leuk, maar niet op het gebied van extra kosten. Een goede budgettering is dus van belang. Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding verzorgt de calculaties voor particulieren, bedrijven en zzp’ers.

EEN JUISTE BEGROTING VOOR KLEINE
EN GROTE PROJECTEN

Kruijssen is een befaamde naam in de bouwwereld in Brabant. Eigenaar Joep Kruijssen van Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding is er daar een van. Hij is als het ware opgegroeid in de bouw in het bedrijf van zijn vader. In 2003 kiest Joep voor de tak calculatie en bouwbegeleiding en Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding is een feit. Of het nu gaat om een dakkapel of een volledig zorgcentrum, Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding is inzetbaar voor de volgende onderdelen:

Begrotingen

Kostenbewaking

Calculaties

Prijzen aanvragen

Kostenramingen

Bouwbegeleiding

Werkbegrotingen

 

De calculaties worden uitgevoerd in het professionele calculatieprogramma Ibistrat. Vanuit dit programma is het mogelijk om de calculaties over te zetten naar andere calculatieprogramma’s.

BOUWBEGELEIDING

Wat is de beste indeling van ons huis, welke aannemer zetten we in, welke materialen willen we gebruiken? Dit is slechts een greep uit de vragen die rijzen wanneer je als particulier zelf gaat bouwen. Op dat moment is het handig als deze zorg uit handen wordt genomen en er vanuit één partij antwoord kan worden gegeven. Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding begeleidt bij de keuze van de architect tot aan de oplevering van het huis. Door een groot netwerk van aannemers, onderaannemers en leveranciers kan op verschillende momenten van de bouw ingespeeld worden. Ook de partners van het Huis van de Bouw spelen hierin een belangrijke rol.

INFORMEEL EN FLEXIBEL

Een negen-tot-vijfmentaliteit heerst er niet bij Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding. De telefoon staat altijd aan en klanten mogen op ieder moment binnen lopen. Flexibel zijn is van belang in deze sector. Dat is onder andere de kracht van Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding. Op korte termijn werken en snel iets inpassen in de planning vormen hier onderdeel van. Ook de informele sfeer, een breed netwerk, twee keer per jaar een update van de prijzen van leveranciers en scherpe tarieven hebben gezorgd voor een trouwe klantenkring. Nieuwbouw, verbouwing of uitbreiding, Kruijssen Calculatie en Projectbegeleiding maakt een op maat gemaakte calculatie en geheel inzichtelijk. Geen kosten achteraf en begeleiding van voor de bouw tot oplevering.

Kruijssen Calculatie, Ontwerp & Projectbegeleiding
Koolhovenlaan 2
5036 TN Tilburg

E-mail: joepkruijssen@home.nl
Telefoon: 013 545 6808

 

Geen onverwachte kosten, alles inzichtelijk.

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl