MDDA

Verlichting, tv, internet, verwarming, audio en beveiliging aan elkaar koppelen is niet moeilijk en kan in iedere woon- of werkomgeving. Maar iedere omgeving is anders en ook wensen zijn anders. MDDA zorgt dat de ware behoeften naar boven komen om zo tot een functionele samenwerking van alle systemen in jouw omgeving te komen. Optimaal gebruiksgemak en ultiem woon- of werkgenot.

MDDA Maurits Dobbelaar Domotica Advies

Wat als je omgeving zich aanpast aan jou. In plaats van je aanpassen aan jouw omgeving. Dit is woonplezier. Bij het bouwen of verbouwen van een huis is dat essentieel. MDDA brengt alle woonwensen in kaart om zo een woning te creëren die volledig past bij haar bewoners. Comfort, veiligheid, toegankelijkheid en functionaliteit staan hierbij centraal.

DOMOTICA IS HET GEVOLG VAN WENSEN

Het is te technisch, te moeilijk, te duur; vooroordelen waar klanten mee kampen als het gaat om Domotica. Het begrip Domotica staat voor integratie van verschillende elektrische toepassingen, de mate van integratie wordt door jou als eindgebruiker bepaald. Domotica is dus geen los systeem. Voor eigenaar Maurits Dobbelaar is dit namelijk het gevolg van alle wensen die een klant heeft.

Een woning heeft een enorme emotionele waarde en daarom is het van belang om in de eerste fase van een bouw of verbouwing goed na te denken wat er echt nodig is en wat er gewenst is. Laat je verrassen door de enthousiaste aanpak en ervaar welke mogelijkheden er zijn. MDDA zorgt ervoor dat een klant in het voortraject al weet wat hij kan verwachten, zowel functioneel als budgettair en achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

PLANFASE

Een goed plan is het halve werk. Doortastende vragen zullen er toe leiden dat (latente) behoeften steeds duidelijker worden. Vragen zoals: Waarom heb je inbraakbeveiliging nodig? Hoe veilig voel je je in je eigen huis? Waarom zou je jouw audiosysteem integreren? Welke sfeer wil je met de verlichting neerzetten? Hoe wil je dat bezoekers zich aanmelden? Wie heeft er toegang tot jouw woning? Het plan wordt steeds opnieuw weer getoetst en aangepast. De wensen die hieruit voortkomen kunnen onder andere bestaan uit:

  • Verlichting (binnen en buiten)
  • Klimaat (verwarming, koeling, ventilatie, water)
  • Home entertainment
  • Beveiliging

 In het uiteindelijke ontwerp zijn de functies verwerkt die bij oplevering gewenst zijn. Ook de installateur weet op deze manier direct wat er van hem verwacht wordt. Van belang is eenvoud creëren; de kunst van het weglaten.

BOUWFASE EN OPLEVERING

 

De infrastructuur die nodig is, is nu bekend. De taak van MDDA zit er zeker nog niet op. MDDA checkt alles waar een draad aan zit: sloten, dakramen, hekwerken, ventilatie, verwarming, screens, zonwering, etc. Alle onderdelen moeten kloppen met het ontwerp. Ook het monitoren wanneer wat nodig is en het instrueren van de betrokken partijen (architect, interieurontwerper, aannemer, installateur en leveranciers) behoren tot de werkzaamheden in deze fase. Alle partijen willen uiteindelijk allemaal dat de klant het ultieme woongenot ervaart. De systemen die geïntegreerd zijn in de woning staan nu met elkaar in verbinding. Bij oplevering geeft MDDA de uitleg die nodig is. Uitgebreide handleidingen worden niet verstrekt, maar een duidelijke instructie waarbij het gebruiksgemak voorop staat. En dan kan het wonen met plezier beginnen.

MD Domotica Advies
Hoefstraat 63
5014 NH Tilburg

E-mail: maurits@mdda.expert
Telefoon: 06 51 34 46 49

mdda_logo

ga naar mdda

Wat als je omgeving zich aanpast aan jou

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl