ArchiLabb

Design, Project & 3D Solutions

DE KRACHT

ArchiLabb is opgebouwd rondom een paar sterke basisprincipes zoals het leveren van hoogwaardige ontwerpen en 3D oplossingen die passen bij de wensen en benodigdheden van de klant. Dit doen we door middel van een gestructureerd proces waarbij klantbetrokkenheid centraal staat. In dit proces ligt de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid, en transparantie.

ONZE WERKWIJZE

Elke nieuwe aanvraag start met een uitgebreide, maar vrijblijvende, kennismaking bij u thuis, in uw bedrijfspand, of op ons kantoor. Hierin brengen we al uw wensen en verwachtingen in kaart. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek maken we een faseplan voor het project met een bijpassende offerte.

Wat altijd voorop staat zijn uw wensen en verwachtingen binnen het project. Om dit zo goed mogelijk te vertalen betrekken wij u sterk binnen het proces.

Zo zal elke fase een of meerdere overlegmomenten hebben om alle keuzes en mogelijkheden binnen het project inzichtelijk te maken. Op deze manier geven we samen het idee en concept stap voor stap vorm. Gedurende het gehele proces nemen we alle zorgen bij u weg, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met uw wensen en verwachtingen voor het eindproduct.

Een gestructureerd proces dat past bij al uw wensen en benodigdheden.

PRODUCTEN & MOGELIJKHEDEN

Additive Manufacturing

Additive Manufacturing is het proces, waarbij voorwerpen gemaakt worden op basis van 3D modelgegevens. Dit proces wordt voornamelijk uitgevoerd door 3D printers. De printers bouwen de voorwerpen uit diverse materialen laag voor laag op. Vergeleken met conventionele technieken is onze werkwijze vaak sneller en goedkoper uitvoerbaar.

3D printen is de nieuwe manier voor professionals om hun ontwerp in beeld te brengen. Met deze techniek kunnen alle benodigde details in het model worden weergegeven in tegenstelling tot conventionele technieken die dit niet kunnen. Dit zorgt voor een 1 op 1 vertaling van het digitale ontwerp naar een tastbaar model. Uit ervaring kunnen we zeggen dat klanten altijd erg enthousiast zijn om hun ontwerp vast te kunnen houden en de details vanuit alle hoeken te kunnen bekijken.

Met onze professionele 3D printers kunnen wij een fysiek object printen op basis van uw 3D tekeningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schaalmodellen, gehele maquettes, product prototypes en nog veel meer. Heeft u nog geen 3D tekening? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u realiseren ongeacht of het vanaf een schets is of het om een gedetailleerd 3D model gaat. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om uw 3D tekeningen aan te passen en gereed te maken voor het 3D printproces.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan van Oirschot | ArchiLabb

E-mail: info@archilabb.nl

Mobiel: 06-15122705

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl