GERRIT SCHELLEKENS

HYPOTHEEK- EN FINANCIEEL ADVIES

Als financieel adviseur hecht ik waarde aan een open, eerlijke en langdurige relatie. Met mijn ruime ervaring als bankier ben ik een gesprekspartner voor iedereen.
De juiste woning kopen met de beste hypotheek. Uw verzekeringen op de juiste wijze in 1 pakket. Ik zorg ervoor dat uw financiële lasten nu en in de toekomst goed zijn geregeld.
Daarnaast begeleid ik de financiering van commercieel onroerend goed en doe de eerste analyse voor het samenlevingscontract en testament.

Zonder zorgen mijn droomhuis kopen, wat komt er allemaal op me af, waar begin ik ! Welke verzekeringen dien ik te regelen ? Ik heb al tijden niet gekeken naar mijn lopende verzekeringen -> ik maak een gratis analyse waaruit blijkt of de prijs en of voorwaarden nog aansluiten bij uw huidige wensen. Ik moet een taxatie laten maken, wat nu ? Welke notaris kan ik het beste kiezen ? Mijn hypotheekrente voor mijn eigen woning loopt binnenkort af wat zijn de mogelijkheden, moet ik bij mijn huidige bank blijven? Hoe regel ik de financiering voor mijn verhuurd onroerend goed ?  Ik ben zelfstandig ondernemer, kan ik een eigen woning kopen ? Ik ben al ouder, wat zijn mijn kansen op een hypotheek ? Wenst u een samenlevingscontract en of een testament, wij nemen deze grondig met u door waardoor een afspraak bij de notaris een formaliteit is.

Dit zijn voorbeelden die ik dagelijks tegenkom in de praktijk. Ik ben uw gesprekspartner die alles duidelijk en inzichtelijk maakt. Ik begeleid u vanaf het allereerste oriënterende gesprek tot en met de afspraak bij de notaris.

ONZE WERKWIJZE

Het kopen van een eigen woning is voor de meeste mensen een van de belangrijkste stappen in hun leven. Door goed te luisteren breng ik al uw wensen en doelstellingen in beeld en zorg ervoor dat u in alle situaties de beste keuzes maakt. Ik kijk verder dan alleen uw financiële situatie. Ik ben uw adviseur gedurende het gehele traject. Ik ben volledig onafhankelijk en kan hypotheekrentes en voorwaarden vergelijken van alle banken en andere geldverstrekkers.

U bent dus niet gebonden aan uw huisbankier. Streven naar de laagste rente met de beste voorwaarden. De kosten van het eerste oriënterende gesprek neem ik voor mijn rekening.  Tijdens dit oriënterend gesprek neem ik met u ook de vervolgstappen door en bepalen we de prijs.

Ik ben flexibel en ken geen openingstijden. U kunt altijd contact met mij opnemen.

STAPPENPLAN

Onderstaand een weergave van onze gezamenlijke inspanningen en werkzaamheden. Uw hypotheek, wij doen het samen.

Vervolgstappen:

  • Door u aan te leveren informatie
  • Door u te ondertekenen overeenkomst tot dienstverlening
  • Analyse van uw totale financiële situatie
  • Op basis van deze analyse een rente aanbod opvragen bij de beste hypotheekverstrekker
  • Eventuele extra documenten aanleveren bij de hypotheekverstrekker
  • Na ondertekening van dit rente aanbod en fiattering door de hypotheekverstrekker zal de hypotheekverstrekker een bindende offerte uitbrengen
  • Bespreken van het door mij gemaakte adviesrapport
  • Ondertekenen van de bindende offerte
  • Passeren van de hypotheek bij de notaris

SNELLE COMMUNICATIE

Ontzorgen en u op een plezierige wijze betrekken in het hypotheek proces.
Ik streef naar perfectie en klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel.
Daarnaast ben ik uw gesprekspartner voor financiering van commercieel onroerend goed.
Afspraken zijn op korte termijn te maken. Indien u spoed heeft maak ik tijd voor u.

Gerrit Schellekens | Hypotheek- en Financieel Advies

Huis van de Bouw
Heraclesstraat 8
5048 CG Tilburg

G.J.M.M. (Gerrit) Schellekens
E-mail: gschellekens1963@home.nl
Telefoon: 06-53687900

IK VERPLAATS MEZELF IN UW SITUATIE, ZOEK VOOR U NAAR DE BESTE DEAL EN DOE DIT OP EEN ONTSPANNEN EN RELAXTE WIJZE.

Voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheken, financieel advies

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl