STUDIO’OW INTERIEURONTWERP

Eenheid en sfeer in het interieur van jouw huis of bedrijfspand. Studio’OW Interieurontwerp ontwerpt en realiseert het interieur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Een geheel plan met 3D-ontwerp en totale ontzorging voor turn-key oplevering, kleuradvies, verlichtingsplannen en keuken- en badkamerontwerp. Studio’OW Interieurontwerp zorgt voor de OW.

ONTWERPT EN REALISEERT

De entree van jouw bedrijfspand of huis nodigt direct uit tot binnenkomen. De toon is gezet, het visitekaartje is afgegeven. De andere ruimtes sluiten naadloos aan door hetzelfde gebruik van kleuren, meubels die hierbij passen en op elkaar zijn afgestemd en de juiste verlichting. Hier en daar een kleine knipoog of tikkeltje humor in de vorm van visuals of accessoires. Dat is eenheid en sfeer in het interieur. Studio’OW Interieurontwerp ontwerpt en realiseert het interieur voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Oost West thuis best, zo moet het zijn voor eigenaar Chris Gadellaa.

DE KRACHT VAN EEN INTERIEUR
SCHUILT IN RUST

Een interieur is meer dan alleen een verzameling meubilair. Het totaalplaatje is het belangrijkst. Een fijne omgeving zonder poespas en blabla zorgt ervoor dat je je (weer) thuis voelt in je eigen huis en dat werkgever en werknemer zich prettig voelen en productiever zijn in hun werkomgeving. Direct bij binnenkomst in een huis of bedrijfspand gaat het proces al van start en ontstaat het eerste plan.

De kracht van Studio’OW Interieurontwerp zit in het goed luisteren naar de klant waardoor inspiratie en creatieve ideeën ontstaan, maar de praktische kant wordt hier niet bij uit het oog verloren. Tijdens het gesprek komen de eerste schetsen al op tafel, zodat de klant al een beeld krijgt van de mogelijkheden. Van daaruit wordt het plan ontwikkelt en naar wens in 3D uitgewerkt.

KLEINE PLANNEN EN GROTE PLANNEN

De wensen van de klant vormen de rode draad in het ontwerp of advies. Veranderen om te veranderen is niet het doel. Het kan om een volledige verbouwing gaan, maar ook een kleuradvies kan al heel veel doen.
Studio’OW Interieurontwerp verzorgt:

  • Indelingsplannen voor woningen en bedrijfspanden
  • Interieuradvies en interieurontwerp in 3D
  • Verlichtingsplannen
  • Conceptontwikkeling
  • Badkamer- en keukenontwerp
  • Realisatie (ver)bouwplannen

TURN-KEY OPLEVERING

Ofwel totale ontzorging, de sleutel omdraaien en genieten van je thuis of werkplek. Totale ontzorging houdt in dat Studio’OW Interieurontwerp het gehele traject met betrekking tot de (ver)bouw begeleidt. Dit begint met een idee dat naar wens wordt verwerkt in een 3D-ontwerp. Kleuren, materialen, verlichting, meubilair, alles is maatwerk. De realisatie wordt uitgevoerd in samenwerking met partners waar Studio’OW Interieurontwerp al jarenlang mee samenwerkt, zoals de partners van het Huis van de Bouw. Tevens is er samenwerking met onder andere interieurbouwers, schilders, meubelgroothandels en verlichtingsspecialisten.

Het praktische, esthetische, en niet geheel onbelangrijk, het budget blijven onder toezien van Studio’OW Interieurontwerp. Een verbouwing, kleuradvies of nieuwe keuken. Studio’OW Interieurontwerp zorgt voor de OW en laat je zien hoe jouw huis of bedrijf een unieke en fijne omgeving wordt om te wonen of te werken.

Studio’OW Interieurontwerp
Heraclesstraat 8a
5048 CG Tilburg

E-mail: info@studioow.nl
Mobiel: 06 19 26 23 47

ga naar studio'ow interieurontwerp

Eenheid en sfeer in het interieur van jouw huis of bedrijfspand. 

Contact
Heraclesstraat 8A
5048 CG Tilburg
T 013 – 870 00 77
E info@huisvandebouw.nl